Kad ti žena iz ljubomore razbije radnju to znači da te mnogo voli! (VIDEO)

Ljubav u mom kraju, Beogradmali u Nišu, nije isto kao u ostatku sveta. Strast, bes, čežnja, žučna vriska, zagrljaji suznih očiju, sve je to deo ljubavnog folklora. Jednom rečju, domaća atmosfera.

Tako je jedna devojka iz ljubomore (izgleda neopravdane) dobrom drugaru pre dva dana iz kraja polupala menjačnicu u Ulici Đuke Dinić što se iz jednog od brojnih video snimaka može i videti, ali šta stoji iza toga?

Vlasnik menjačnice, inače dobar drugar, svi se tu znamo, slučajno je ujutru saznao da je baš tog dana stupio novi Zakon o nasilju nad ženama, i kako kaže, mnogo pooštreniji. Iz tog razloga dopustio je tada već bivšoj devojci da iskali svoj bes na radnji, a i ona nije štedela trud. Što je bes bio veći, videlo se i da je ljubav bila strasnija. K’o može toliko da te razbesni kao onaj do koga ti je na svetu najviše stalo.

 

Zato je on lepo sedeo između dva blindirana stakla dok nije stigla policija, a policiji je podosta trebalo da stigne. U drugom slučaju uhvatio bi je za ruke da ne lomi menjačnicu, ali nije hteo da ima ikakav fizički kontakt. Vidi se da je jedan od njenih dobronamernih prijatelja pokušavao da je umiri, ali to mu nije uspelo.

Pa šta ću sad, nastavljamo gde smo stali, raskinuo sam jer nisam hteo više vezu. Nisam očekivao baš da će do ovoga da dođe, ali šta je tu je…- sleže ramenima vlasnik menjačnice i dodaje u šali „da je jedina korist od svega što ima dokaz da su stakla stvarno blindirana“.

Za kratko vreme, okupio se narod. Umesto da smiruju devojku, mnogi su uključili kameru telefona i pratili dramu. Ljudi su se zaustavljali kolima, biciklama, snimali… Zato sad ima nekoliko snimaka na internetu ovog incidenta iz različitih uglova.

Kada su se strasti smirile, stakla i panoi promenjeni, danas, Nišava je nastavila da teče. Devojka nije htela nikoga da opljačka (sticaj okolnosti da je u pitanju menjačnica), nije htela da se okoristi, a po nekakvoj službenoj dužnosti tereti se za remećenje javnog reda i mira. U stvari to je čista strast i bes. To je moja Beogradmala.

M.Smiljković

Video(LJ.P/gradjanin.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *