Kamionu otkazale kočnice pa pokosio pešake u Njegoševoj ulici u Nišu

U udesu koji se danas oko 18 sati dogodio u Njegoševoj ulici u Nišu teže je povređena jedna devojka, a lakše mladić. Devojka je van životne opasnosti.

udes1
Srušena ograda

Kamion sandučar spuštao se Njegoševom ulicom, a onda je naglo skrenuo na trotoar, pokosio pešake, razbio kamenu ogradu i značajno oštetio tri automobila. Prema rečima članova porodice Nikolić čija je ograda uništena, dok se kamion spuštao niz strmu Njegoševu ulicu, otkazale su kočnice tako da vozač nije mogao da kontroliše vozilo. Jedan od komšija kaže da se nekoliko prasaka čulo kao da je nešto ekplodiralo.

Posetili smo devojku koja je povređena u udesu u bolnici. Ona je ugruvana, ima konce na nekoliko mesta, ali kako se to dogodilo, moglo je više osoba da strada. Mi smo bili ispred kapije dva minuta pre nego što se to dogodilo – kaže jedan od članova porodice Nikolić.

udes
Plavom kamionu otkazale kočnice pa napravio karambol u Njegoševoj ulici

Kamion-sandučar,silazeći Njegoševom ulicom,izleto na trotoar,slupao parkirani ,,mercedes, i ,,pasat“ pa srušio kamenu ogradu kuće. Potom je kao igračku odbacio ,,pandu“ u susedno dvorište i okrenuo se na trotoaru za 180 stepeni.

Povređene je Hitna pomoć pevezla u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu.

M.S./foto: D.I.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *