Karte u prodaji za KRUG – EKV u Nišu!

KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beograda sačinjen od bivših članova EKV i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova nastupiće u Nišu u klubu Feedback u petak, 23.oktobra 2015 sa početkom u 22:00h.

ekv

I ovoga puta grupa KRUG će uživo prezentovati magiju Milanovih pesama, što iz rane faze svirajući numere Šarla Akrobate, što iz najkreativnijeg perioda kultne Ekatarine Velike.

Postava grupe KRUG koja će nastupiti u Nišu: Marko Milivojević (EKV) – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima (EKV) – bas gitara, Dejan Tomović Tomke (Vampiri) – klavijature, Nemanja Dašić (Vampiri) – gitara i vokal – i specijalni gost – Tanja Jovićević (Oktobar 1864) – vokal.

 

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 600 dinara od srede, 7. oktobra: Vintage Shop (Davidova 9) i Energy Music Shop (TPC Kalča – prizemlje).

Ono što nas drži to su koncerti, svaki koncert je drugačiji, bez obzira koliko si puta na tom mestu svirao, svaki koncert je jedna kreacija koja počinje od prve sekunde a završava zadnjom sekundom koncerta. – Milan Mladenović, intervju za radio Beograd 1991. god

Grupa KRUG je u manje – više sličnoj postavi nastupala u Nišu 5 puta u periodu od 2009 – 2014 godine i svi koncerti su bili rasprodati.

V. Radojković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266