Karte za koncert Nemanje Radulovića rasprodate su u roku od 24 sata!!!

Iako je do koncerta Nemanje Radulovića ostalo još sedam dana, do sada se u Nišu nije dogodilo da je koncert nekog muzičara izazvao ovoliku pažnju i da su sve karte planule bukvalno za jedan dan.

nemanja-radulovic-koncert

Nemanja Radulović je već nekoliko meseci na turneji promovišući svoj poslednji album “Journey East”, a sa posebnim zadovoljstvom dolazi u svoj grad. Gde god živeo i nastupao najvećem virtuozu na violini Niš je u srcu.

Nemanja Radulović dobitnik je najveće nagrade Grada Niša, 11. januar za 2014. godinu koja se sastoji od plakete i novčanog iznosa. Još tada Nemanja je pokazao svoju humanu stranu, novac je prosleđen Dečjoj internoj bolnici KC Niš.

Nemanja Radulović počasni je doktor nauka Fakulteta umetnosti u Nišu od 2013. godine. Senat Univerziteta je to odlučio na osnovu predloga Nastavno-umetničko naučnog veća FU. Dekanica fakulteta Suzana Kostić, koja je u Nemanjino ime preuzela nagradu 11.januar, kaže da je on pre svega divan čovek, umetnik i posvećenik, koji očaravajućom lakoćom, jako i hrabro saopštava svoje misli i stavove:

“Božanski se violinom igra, smeje i tuguje, prodirući duboko u srca publike. Fascinantna je energija kojom istrajava u misiji da muzikom oplemeni svet i učini ga boljim. Njegova virtuoznost i besprekornost vraća publiku klasici na najtačniji način – kvalitetom.”

Kompanija “Idea” i “Pozitivni ulični festival” organizatori su velikog novogodišnjeg koncerta koji se tradicionalno održava svake godine. Sav prihod od ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe, a detalji o tome biće saopšteni na press konferenciji 13. decembra u 19.30 u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a.

Prijatelji koncerta su i Coca-cola i Grand kafa.

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *