Ko je sve došao na promociju filma o „Radničkom“ (trejler filma i foto)

Promocija dokumentarno-igranog filma o FK „Radnički“ Niš, koji je jutros promovisala agencija „Sinopsis“ okupio je navijače „Meraklije“, veterane, omladince, aktuelne igrače, trenere, ekonome, novinare i druge prijatelje ovog kluba koji je nedavno napunio 92. rođendan.

Sala bioskopa „Kupina“ očigledno nije bila dovoljno velika da primi sve zainteresovane za ovaj film čiju režiju potpisuje Boban Rajković. Od starije garde bili su tu Milovan Obradović-Drda, Dragan Pantelić, Zoran Milenković-Zajko, nešto mlađi Kuzmanović, aktuelni trener Milan Rastavac, kapiten Aleksandar Jovanović i mnogi drugi. Promocija filma je izgleda bila prilika da se svi oni ponovo vide i proćaskaju o starim, ali i novim vremenima za niški klub. Obradović je podsetio na slavu „Radničkog“, pobede nad klubovima odakle potiču dva svetska prvaka(Fejnord i Hamburger). U pozdravnom govoru, gradonačelnik Niša Zoran Perišić je setio na vremena kada je Pantelić dao od gola do gola, pogodak tada proslavljenom igraču Mostarskog Veleža, Enveru Mariću… Fudbaler Aleksandar Jovanović je pozdravio realizaciju filma, ali i ukazao na trenutno lošu finansijsku situaciju u klubu, uprkos kojoj fudbaleri u poslednjim kolima nižu uispehe na terenu.

Na kraju je prikazan posebno nasnimani deo filma koji je samo okvirno pokazao ideju producenta „Sinopsis“, a prema aplauzu se vidi da je ideja „pogodila u centar“. Miodrag Miljković, producent rekao je da će maja krenuti snimanje da bi trajalo preko leta, a premijera se očekuje posle montaže, na jesen.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *