Koleginice proslavile 299. rođendan! (FOTO)

Kada je konobar grčkog restorana „Ola Kala“ u Nišu izneo tortu na kojoj je bila brojka 299 ceo ugostiteljski objekat je zanemeo, a svi su goreli od želje da saznaju šta se krije iza ovog trocifrenog rođendana?

Reč je o sedam doktorki i medicinskih sestrara odeljenja Dečije hamto onkologije Kliničkog centra u Nišu koje su zajednički 29. juna uveče proslavile svoje junske rođendane, a zbir cifara godina iznosi baš toliko – 299.

Psihologica Slađana Vekličković kaže da u „ovom društvu titule nisu bitne već da se kolegijalnost i prijateljstvo stavljaju na prvo mesto. Ona kaže da su koleginice svoje rođendane koji se padaju u razmaku od dva ili tri dana spojile u jednu cifru.

Naš posao je izuzetno teža, stresan, radite sa dečicom kojima je potrebna izuzetna nega i lečenje tako da nam je ovo način da se bar na kratko okupimo, a od sutra krećemo u borbu za naše najmlađe. Znate do sada su naše slavljenice na kliniku donosile torte i nešto za grickanje, a sada smo odlučile da sve to spojim i proslavimo naš 299 rođendan. Rođendan su danas proslavile Danijela, Dragana, Biljana, Snežana, Aleksandra i Milica koja je i najmlađa – kaže nam Slađana, najstarija Slavljenica koja je napunila 55 godina.

Normalno, kao što se to uvek događa, ansambl „Groš“ im je u ponoć otpevao pesmu za srećan rođendan, a kako su nam istakle slavljenice, ovde nema nekih skupih poklona već se najčešće daruje cveće.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *