Konkurs „Niš u rupi“ – bira se najlepša ulična rupa

Pokret “Dosta je bilo” raspisuje nagradni foto konkurs “Niš u rupi” na Facebook-u.

Nagrade se dodeljuju u kategorijama Najlepši krater, Najbušniju ulica i Najbušnije naselje i simboličnog su karaktera: Kantica sa asfaltom, lopata i poster valjka za asfalt.

Konkurs „Niš u rupi“ – bira se najlepša ulična rupa

Fotografije najlepših udarnih rupa u Nišu možete poslati preko poruke zvaničnoj Facebook stranici pokreta Dosta je bilo Niš.

Pokret “Dosta je bilo” će na kraju nagradne akcije dodeliti i plakete gradonačelniku Niša, predsedniku gradske opštine na čijoj se teritoriji nalazi “najbušnije naselje”, a takođe će dodeliti i “plaketu za životno delo” direktoru direkcije za izgradnju grada.

Ovim konkursom želimo da skrenemo pažnju političarima koji vode ovaj grad, da je nebriga o ulicama i putevima prevršila svaku meru. I da umesto što čežnjivo gledaju ka projektu prestonice na vodi, ne vide svoj grad u rupama.

Ovakva oštećenja se ne pamte u skorijoj istoriji grada, predstavljaju svojevrsni rizik u saobraćaju, ali i emituju krajnje negativnu sliku turistima kao i ljudima koji prolaze kroz grad.

Asfaltiranje nije rezervisano isključivo za period izborne kampanje, bar ne bi trebalo da bude u jednom normalnom društvu.

Zahtevamo od svih gradskih struktura da počnu da rade svoj posao.

Zakrpite rupe, sanirajte puteve, jer novca za takve potrebe mora uvek da ima.

UG “Dosta je bilo” Niš

3 Comments

  1. Problem je i sto kad se postavi asfalt, posle dva meseca se razbija za grejane, pa se uvodi kanalizacija, pa se podle opet razbija za opticki internet itd. Takav slucaj je na kruznom toku kod benz. pumpe kod kvantaske pijace, zatim ispred hitne pomoci… Treba doneti zakon da neko ko zeli da busi asfalt zbog necega, mora da asfaltira celu ulicu o svom trosku, pa posle lelekom, vodo od i ostali neka misle da li ce da postave svoje i.stalacije i zamene dotrajale cevi kad se pravi ulica, ili kasnije kad se njima cefne, ili bude neka havarija

  2. Vaš Konkurs „Niš u rupi“ je , ništa drugo nego „Sizifov posao“ !
    UOZBILJITE SE , znam da je satira kao sekira , ali … ONI , kojima je upućena , ne znaju ! Zauzeti su primanjem…nagrada !

  3. Kad sve pozobaju politički paraziti ostaje za*ebancija? Uslediće, kad-tad, obračun sa političkim ološem. Tada više neće biti za*ebancije. AV, Periša i njihovo političko musavo obdanište ne razmišljaju dalje od pupka. Još, mudroseri uzimaju nagradu za uništenje sopstvenog grada. Nije dobro. Kako su krenuli, biće još gore. Nišlije, ako nastavite da ćutite i podvijate rep – berite kožu na šiljak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *