Konkurs Nišville festivala – Kreirajte plakat za „Midnight Jazzdance stage“

Nišville Jazz Festival poziva sve kreativne ljude i dizajnere koji imaju ideje na konkurs za izradu idejnog rešenja za plakat i header (baner) za facebook event za novi stejdž. U pitanju je “Midnight Jazzdance Stage” čiji je cilj približavanje svih modernih i tradicionalnih formi jazz muzike publici, kao i promocija svih stilova crnog plesnog zvuka.

konkurs-nisvil-plakat

Od onoga što je potrebno da stoji na plakatu je:naziv programa („Nišville Midnight Jazzdance”), kao i datumi i imena izvođača po danima. Takođe je bitno napomenuti daimena headlinera (učesnika iz inostranstva) moraju da budu veća od ostalih učesnika te večeri. Pored toga, na rešenje treba staviti i “free entrance”, pošto se ulaz na “Midnight Jazzdance Stage” neće naplaćivati, lokacija festivala (Fortress Of Niš)i vreme kada će raditi stejdž (00:00 – 05:00), kao i web adresu festivala www.nisville.com

Spisak učesnika po redosledu nastupa je sledeći:

Četvrtak, 13. 08.

DJ Ceka (The Funk Soul Brothers, SRB)
Grant Phabao (FRA)
Rustam Ospanoff (Jazzysta, KZ)

Petak, 14.08.

Trenctown Senior (SRB)
Faze Action (GB)
Water Nimph (BUL)

Subota, 15.08.

Funky Junkie (The Funk Soul Brothers, SRB)
Joey Negro (Z records, GB)
Master Flow (SRB)

Nedelja, 16.08.

DJ Chile (Loud Minority, SRB)
Florian Keller (Part-Keller/Funk-Related, GER)
DJ Loptica (SRB)

Dizajner idejnog rešenja koje nam se najviše bude dopalo će kao nagradu dobiti dva kompleta ulaznica, 2 backstage propusnice za DJ stage, a ako je pobednik konkursa van Niša, dobiće i smeštaj i obroke tokom festivala za dve osobe.

Sva svoja rešenja i predloge šaljite na mail priprema@nisville.com

Konkurs je otvoren do 10.07.2015., a pobednik konkursa će biti saopšten u roku od 7 dana na sajtu Nišville Jazz Festivala.

Novo ime na Nišville Jazzdance Stage-u Grant Phabao

Grant Phabao je jedan od suosnivača nadaleko poznatog udruženja „Paris DJs“ i među najpoznatijim francuskim Djima koji puštaju muziku van klasičnih house i klupskih okvira. Karijera ovog DJ-a fantastičnog producentskog opusa je krenula pre dvadesetak godina u eri french filter house zvuka sa hitovima „Tub“, „Cannonbutt“ i „Jus’ play my mind“, da bi se kasnije posvetio dub, reggae, funk, soul i hip hop zvuku. Ekipa muzičara koje je producirao ili remiksovao je više nego facinantan: Erykah Badu, AC/DC, Nostalgia 77, Alice Russell, Cee-Lo, Beenie Man, Herbaliser, Jurassic 5, Richard Dorfmeister, Diesler, Brownout i još mnogo njih.

Nisville team

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *