Konkurs za stipendije i nagrade Fonda „Sveta Petka“

Gradska opština Medijana je produžila rok za podnošenje zahteva za stipendije i nagrade iz Fonda Sveta Petka do 25.10.2015. godine.

gomedijana

Na javni poziv za korišćenje sredstava Fonda „Sveta Petka“ mogu da se prijave studenti tehničkih, prirodnih i društvenih nauka Univerziteta u Nišu – (osim studenata početne i završne godine), koji imaju prosečnu ocenu preko 9,00 i ne primaju nijednu drugu stipendiju, mogu da se prijave građani sa područja gradske opštine Medijana koji su ostvarili značajne rezultate u oblasti nauke, umetnosti i sporta.

Prijava se podnosi Komisiji Fonda ‘ Sveta Petka“, na adresu: Gradska opština Medijana, Pariske komune bb, Niš.

Prijava (studenti – za stipendiju u trajanju od 12 meseci) mora da sadrži potvrdu da je student na fakultetu tehničkih, prirodnih i društvenih nauka Univerziteta u Nišu i na kojoj je godini , potvrdu da mu je prosek ocena preko 9,00 i potvrdu (lična izjava) da ne prima neku drugu stipendiju (republičku, gradsku).

Ako prijavu (talenti, za jednokratnu novčanu nagradu) podnosi građanin koji je ostvario značajne rezultate u oblasti nauke, umetnosti ili sporta – diplome, sertifikate, medalje ili neki drugi dokaz o postignutim rezultatima u navedenim oblastima.

Svi podnosioci zahteva moraju pružiti dokaz da žive na području gradske opštine Medijana duže od 6 meseci (fotokopija lične karte).

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *