Krstić predsednik opštine Medijana – Ranković predsednik skupštine

Milan Krstić, diplomirani ekonomista iz Srpske napredne stranke novi je predsednik Gradske opštine Medijana, odlučeno je na konstitutivnoj sednici ove opštine. Njegov zamenik biće Srđan Petrović, takođe ekonomista iz iste stranke. Za prvog čoveka Skupštine najveće niške opštine izabran je prof. dr Žarko Ranković, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Nišu iz SPS-a, za zamenika dr Srđan Aleksić, advokat , Grupa građana „Iskreno za Niš“. Sekretar Skupštine je Radomir Jocić iz SNS-a, koji je ovu dužnost obavljao i u prethodnom mandatu.

opšptina-medijana
Konstitutivna sednica opštine Medijana

Veće Gradske opštine Medijana u naredne četiri godine činiće: Tamara Ilić, master inženjer zaštite životne sredine(SNS), dr Srđan Jovković, diplomirani inženjer elektronike(SNS), Bojan Cvetković, diplomirani menadžer (SNS), Božidar Ilić, diplomirani ekonomista (Jedinstvena Srbija) i Vladimir Đorđević, inženjer za komunikacije i informatiku (Pokret socijalista).

Za predsednika Odbora za administrativna i mandatno imunitetska pitanja izabran je Goran Stojković.

Na sednici su verifikovani mandati 27 odbornika koji će činiti sastav Skupštine Gradske opštine Medijana u naredne četiri godine: iz SNS – a ih je deset, Koalicije „Niš – moj grad“ – šest odbornika, Pokreta „Dosta je bilo“ – pet, SPS-a tri, Grupe građana „Iskreno za Niš“ dva i Koalicije „DSS – Dveri“ jedan odbornik.

Vlast u Gradskoj opštini Medijana sada čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Grupa građana „Iskreno za Niš“.

gradjanin.rs

3 Comments

  1. Dobro je ! Poceh da se ustrisem za zarka i mileta ! Sta ako ostanu bez izvora prihoda…sada kad im najvise treba i kada su u naponu snage…mentalne i fizicke ? Kome da prenesu svoje bogato iskustvo – kako „plivati“ , niz vodu !
    Ipak su oni „prof dr sci“ …jedino u Nisu @

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *