Kvar vodovodne mreže u Nišu: Delovi ulica Jovana Ristića i Bulevar Cara Konstantina bez vode

Radovi i kvarovi koji danas (sreda, 29.03.2023.) mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

POPRAVKA MREŽE U ULICI JOVANA RISTIĆA

Nužan je iskop u ulici Jovana Ristića, kod broja 14, ali prethodna dva dana je bio nemoguć pristup lokaciji zbog parkiranih automobila. I danas izlazi ekipa JKP “Naissus“ sa mehanizacijom i zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Jovana Ristića, u sokaku.

KVAR NA MREŽI U ULICI BULEVAR CARA KONSTANTINA

Kvar na cevovodu DN 500 mm, potreban je iskop u ulici Bulevar Cara Konstantina bb, na putu ka firmi “Nissal“. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Brzi Brod i Broj 6.

RADOVI NA MREŽI U VIKEND NASELJU GORNJA VREŽINA

U toku su neodložni radovi na vodovodnoj mreži u vikend naselju Gornja Vrežina. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 15 sati na prostoru vikend naselja Gornja Vrežina.

POPRAVKA VEZE U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 7/3. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda curi na prvim ventilima, potrebne su intervencije u naselju Deveti maj, u ulicama: Varvarinskoj, Pasjačkih partizana, Sime Dinića, Teslinoj i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se i u selu Čokot, u ulici Mramorskoj. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *