Lažni poslodavci obećavali posao u „Yuri“

Na teritoriji Gradske opštine Palilula, za sada nepoznata lica, neovlašćeno su prikupljala lične podatke građana kako bi ih, navodno, obučavali za posao u kompaniji „Jura“. Kako je saopšteno na konferenciji za novinare u Media centru Niš, ovaj slučaj je prijavljen policiji. Istraga je u toku.

dzunic1
Već nekoliko dana, prema rečima predsednika Gradske opštine Palilula, Bobana Džunića, nepoznata lica anketiraju građane od vrata do vrata, a u selu Lalinac na teritoriji opštine su čak otvrili i kancelariju u privatnoj kući, kako bi prikupili lične podatke meštana za navodnu obuku i zaposlenje u „Juri“. U to se lično uverio i predsednik Skupštine opštine Palilula Miloš Stojković, koji je našao ovu lokaciju. Nije poznato koliko su građana do sada obmanuli, ali u opštini pretpostavljaju da ih je više desetina. Ceo slučaj je prijavljen policiji i nadležnom tužilaštvu. Još nije poznato da li su NN lica tražila novac za navodno zapošljavanje u „Juri“, ali se, u svakom slučaju, radi o krivičnom delu – neovlašćeno prikupljanje ličnih podataka, dodao je predsednik Džunić. On je pozvao građane da ukoliko takvo licdođe do njih, da to prijave policiji ili opštini.Džunić je rekao da se radi ni okakvom slučaju koji bi se povezao s politikom.

FotoD.Vidojković

6 Comments

  1. Nenad Petković – samoprozvani šerif Grada Niša i šef njegovim poltronima Milošu Banđuru, Momiru Stojanoviću, Srđanu Aleksiću i Marku Jankoviću. Uništiće i ono malo što nam je ostalo i pokupiti lovu kako bi pomogao Kragujevcu. Za početak privatizacija parking servisa i iscrtavanje celog Grada parking mesta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *