Ludo u Nišu: Navijač se vozi na haubi Juga – peva se „Bože pravde“ u centru grada (VIDEO)

Veliki broj navijača reprezentacija Srbije u Nišu večeras je napravio feštu u centru grada, a mnogi su što se i iz snimaka vidi rizikovali svoju bezbednost. Sigurno da je najluđi među njima bio momak koji se popeo na jedan Jugo koji je bio u pokretu i tako proslavljao zlatne, srebrne i bronzane medalje naših košarkaša. To su mnogi pozdravili aplauzom.

Sve se odigralo posle koišarkaške utakmice Srbija – Sad gde je srpska reprezentacija izgubila, ali i osvojila srebrnu medalju. Utakmica se gledala po kafićima i kafanama, ali je i u centru bio video bim gde je utakmicu gledalo oko 500 ljudi.

Navijaci
Navijači gledali meč na video bimu na Trgu kralja Milana u Nišu

Ubedljiv poraz naših košarkaša je mnogima spustio raspoloženje, ali je grupa navijača shvatila da je to ogroman uspeh naše košarke, ali i svih naših reprezentativaca.

Veliki broj navijača je krenuo sa slavljem, a pridružili su im se navijači u automobilima koji su sedeći na vratima vozila viorili srpske zastave. Masa u centru je u jednom trenutku pokušala da zaustavi saobraćaj na nekoliko trenutaka, ali su ubrzo shvatili da bi to bila loša odluka.

U vreme objavljivanja ovog teksta još se čuju sirene po gradu i eksplozije petardi kojima se proslavljaju uspesi naših sportista.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *