Mašala! – Jedan ukras na Jagodinmalskom mostu u Nišu kače čak njih osmorica

Prijatelj „Građanina“, Nišlija B.R. poslao nam je fotografiju danas gde se vidi da je nadležno preduzeće oko instalacije jedne zvezde – novogodišnjeg ukrasa, angažovalo čak osmoricu radnika što je zaista neuobičajno za ovaj ne tako zahtevan posao.

osmorica-na-jednu-zvezdu1
foto: B.R.

-Čak osmorica kače jednu „zvezdu“. Mašala – komentariše on. Snimak koji je urađen na Jagodinmalskom mostu u Nišu dovoljno govori o nekontrolisanom zapošljavanju radnika u javnim preduzećima u Nišu.

Mnogi u gradu zameraju što je Niš pred doček Nove 2016. godine jadno okićen, a što su stari ukrasi ofucani. I da Niš svetli kao Pariz, verovatno bi se i tu našao neko da ukaže na preveliku potrošnju struje, ali jedno se mora priznati. Osmorica za jednu zvezdu – stvarno je mnogo.

Gradjanin.rs

7 Comments

  1. „…5 na jednoga , 6 na jednoga , 7 na jednoga ,
    8 na jednoga …o , da l* se i to može“ ? U pesmi ide i do „10 na jednoga“ , ali ima vremena !
    Branko Ćopić „1941“ !!!

  2. Kace raspale,sugave,stare ukrase,godinama…..grad nam je nikakav,ne vlada prednovogodisnja atmosfera,stvarno sramota! Gradjani su razocarani,bedni,dekintirani,barem da prodju kroz lepo ukrasen grad,makar kroz glavnu ulicu..ali mi to ovde samo mozemo da mastamo,i da gledamo na tv-u druge gradove kako blistaju,dok je Nis jos kao pod turcima…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *