Medijana fest za sve generacije – gostuju poznata imena (program)

Gradska opština Medijana i ove godine organizuje „Medijana fest“ koji se otvara sutra 21. jula nastupom benda „Very naiss“ u Parku Svetog Save. Početak je zakazan za 21 i 30 sati.

plakat Medijana festa (klik za uvećanje)

U okviru ove manifestacije pripremljen je i dečiji program koji počinje sutra, a podrazumeva interaktivne radionice za decu i zabavu uz animatore i maskote popularnih likova iz crtanih filmova. Takođe, u sklopu „Medijana festa“ sutra će se od 19 sati u Lutkarskom pozorištu odigrati dečija predstava „Luckasti klovnovi“

Što se tiče večernjeg programa, na ovogodišnjem „Medijana festu“ u subotu, 22. jula nastupiće Danijel Kajmakovski, dok nas za kraj jula očekuju nastupi benda „Senke“ (28.jul) i koncert Lene Kovačević (29.jul). Za početak avgusta najavljen je koncert „Balkanrok“ ( 4.avgust), dok će Tijana Dapčević nastupiti u subotu 5. avgusta.

Manifestacija se zatvara 11.avgusta koncertom grupe „Legende“. Svi nastupi počinju u 21 i 30, a završavaju se u 23 i 30 sati.

Interaktivne radionice za decu i zabavljanje mališana animatorima i maskotama biće organizovano u Svetosavskom parku svakog petka i subote u periodu od 18 do 20 sati za sve vreme trajanja „Medijana festa“.

Dečiji program zatvara se predstavom „Priča o vodi“, koja će se odigrati 11.avgusta u parku Sveti Sava u izvođenju Lutkarskog pozorišta, a početak je zakazan za 19 sati.

D.V.

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *