Mihajlova vernost i suze nagrađene treningom sa prvom ekipom Radničkog

Mihajlo Petrović(9) kupio je sve igrače Radničkog na utakmici Radničkog i Partizana. Devetogodišnjak koji brani u ekipi Radničkog imao je čast da zajedno sa ostalim vršnjacima ruku pod ruku izađe na teren u nedeljnoj utakmici zajedno sa fudbalerima, njemu se nije dopalo to što je morao da istrči na teren sa golmanom Partizana i zbog toga je i zaplakao.

160518-radnicki

Za vernost niškom timu, klub ga je nagradio tako što je trenirao sa prvim timom. Ovaj mališan imao je zadovoljstvo da trenira sa svojim idolima, Jovanovićem, Konovalovim, Perićem, Đorđevićem i mladim Kojićem.

Bio sam razočaran što sam na teren istrčao sa golmanom Partizana jer je golman Jovanović moj idol i želeo sam da zajedno sa njim izađem na teren. Mnogo volim Radnički i za mene je ostvarenje sna to što sam trenirao sa mojim idolima, kaže Mihajlo.

Sekretar stručnog štaba Milan Cvetanović kaže da mu je veliko zadovoljstvo što deca pokazuju svoju ljubav ka Radničkom i da će se klub uvek truditi da tu vernost nagrađuje.

Želeli smo da se iskupimo malom Mihajlu, nagradili smo ga tako što smo ga pozvali da danas trenira sa prvim timom. Lepo je videti da deca gaje ljubav ka našem klubu jer je to prava nagrada onoga na čemu se trudimo da radimo, kaže Cvetanović.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *