Milosavljević i Mihaljević potpisali za „Želju“

Rukometni klub Železničar nastavio je sa ovog leta ustanovljenom kadrovskom politikom, da potpisuje višegodišnje ugovore sa najperspektivnijim mladim igračima iz Srbije, ali i regiona. SEHA ligaš je od juče jači za Marka Milosavljevića, doskorašnjeg levog beka Crvene zvezde i momka rođenog 1998. godine koji sa juniorskom reprezentacijom Srbije sprovodi završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

U klub sa čaira stigao je i Danilo Mihaljević(1997), dosadašnji golman Lovćena sa Cetinja, takođe selektiranog u mlađe reprezentativne kategorije Crne Gore, čije je boje branio na nedavnim Mediteranskim igrama u Taragoni.

Ulažemo u budućnost. Podsećam da smo ugovore sa Pavlovićem, Bandukom i Savićem potpisali na dve, a da, uz ovu dvojicu najnovijih pojačanja, i na naše Jevtića i Milovanovića možemo da računamo u naredne tri godine. Pritom, niko od njih nije stariji od 23 godine-istakao je Ivan Šmigić, direktor vicešampiona Srbije.

Železničar bi pripreme za narednu sezonu trebalo da počne 19. jula, kada će trener Veselin Vujović obaviti prvu prozivku u Čairu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *