Momci sve više pružaju starijim damama „erotsku masažu“

Niš na žalost ili sreću nikada nije imao posebna mesta gde se okupljaju „lake“ dame koje prodaju seksualne usluge kao što se to događa u Beogradu. Ali na društvenim mrežama, oglasnim internet portalima se mogu videti ponude tipa „za ozbiljne macane broj telefona je…“, a gde se vidi da je adresirana poruka iz Niša. Primećuje se u poslednje vreme i da je počela da buja takozvana muška prostitucija, ali kakva? Jedan broj momaka posebno starijim damama, „nude“ svoje usluge. Istina to se danas zove „erotska masaža“ što nije šija nego vrat“ za naziv najstarijeg zanata na svetu.

oglasi-erot-masaza

Toga smo svedoci na jednom od portala(vidi sliku) gde mladić od 27 godina daje ponudu obrazovanim i kulturnim damama. Drugi pak nudi to isto i to kao besplatno. Sigurno da ova pojava remeti posao ozbiljnim fizioterapeutima koji uvek u svojim oglasima naglašavaju usluge kao sportske i to pišu velikim slovima.

– Ne znam o čemu pričate-bila je prva reakcija na jedan od poziva „Građanina“ da bi posle nekog minuta razgovora rekao: Prvo ja i ako radim masažu ja zaista pružam erotsku masažu. To je 10 do 20 evra , zavisno od zakazanih minuta. E, sad za nešto više sve je stvar dogovora-rekao nam je on.

Pre određenog perioda u dopisništvo jednog niškog novinarskog lista došao je momak koji je hteo da da sličan oglas s istom sadržinom. Novinari su malo čudno gledali na momka širokih ramena koji je bez ikakvih skrupula pričao o svom zanatu.

-Što, pa šta mislite, da starije dame nemaju seksualnu potrebu, ali tu je onda ona prečka u glavi, poštovana sam u preduzeću, (ne)razvedena, kako ću ja sada „pod stare dane“ da ulazim u vezu. I ona ima milion pitanja u glavi na koje ja imam odgovor. To je, bre, po Evropi normalna stvar, samo smo još mi ostali zatucani, a po Beogradu se neki momci ne samo izdržavaju od toga nego lepo žive-rekao je on tada.

Stvarno je pravo čudo kako je nezaposlenost  muškaraca i frustriranost starijih dama u modernim vremenima spojila lepo i korisno. Od jednog masera saznajemo da je erotska masaža poznata vekovima, da je to aktivacija svih telesnih i duhovnih čula uz posebna ulja tako da se ne može zaključiti da svaki oglas za ovakvu masažu predstavlja prostituciju, ali samo podvrgavanje ovakvom tretmanu teško koga može da ostavi ravnodušnim, a da bi sve to ostalo samo „na masaži“.

M.S.

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266