Na auto moto festu u Nišu učestvuju Ford, Tojota, Mazda, Audi…

Vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata, ponudiće ono najbolje što imaju na Auto moto festu koji se održava od 06 do 08. oktobra u hali „Čair“. Ove godine više izlagača biće na parketu niške dvorane, a u ponudi će biti i novi zanimljivi dvotočkaši koji će prvi put biti izloženi u Nišu.

foto: City marketing centar

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Yamaha, Motogrini, Jepp, Peugeot, Hyundai kao i brojni auto centri i servisi.

Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu. Neće izostati velika ponuda guma, osiguravajuća društva imaće svoje štandove. Tradicionalno će biti postavljena i trkačka staza za mališane. Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo njihova izložba izazove veliko interesovanje posetilaca.

Uspeva nam da iz godine u godinu okupimo sve više izlagača i da ponuda bude sve bolja. Auto sajam predstavlja privredno-turističku atrakciju Niša, koja već ima dugu tradiciju na koju smo ponosni i na podatak da tih dana u Niš dođe čitav region“, kaže Oliver Paunović, direktor City Marketing Centra.

Nesumnjivo da su veliki broj izlagača i sajamski popusti povod da na desetine hiljada ljudi prošeta i nešto pazari iz velike ponude novih četvorotočkaša.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *