Na licitaciji Lokalne fondacije Niš majica sa potpisima glumaca serije Državni Posao

Otvorena je nova licitacija Lokalne fondacije Niš na kojoj se nalazi majica sa potpisima glumaca serije Državni Posao. Licitacija je otvorena do utorka, 14. maja, u 17 sati, a početna cena je 3000 dinara.

Ovaj popularni sitkom traje već 12 godina i snimljeno je više od 2000 epizoda, a glumci su postali poznati po opaskama svojih likova. Serija je žanrovski satirični mini sitkom sa komentarima na aktuelna događanja i uz elemente komedije naravi. Tema serije „Državni posao“ je svakodnevica tri državna činovnika koji tavore u potpuno nevažnom odeljenju arhive neke nedefinisane (državne, društvene ili javne) ustanove, toliko nevažnom da je smešteno u suteren. Vreme provode komentarišući svakodnevni život, dešavanja na javnoj sceni, političke vesti, sport, kulturu, svetske vesti.

„Ova satirična serija je jedna od najpoznatijih u Srbiji, a glumci su u čast predstave Velika seoba arhivatora, koju će igrati u Domu vojske u Nišu 15. maja, potpisali i poslali majicu sa idejom da je tada i svečano uruče pobedniku“ – kažu iz Fondacije.

Ponude se daju isključivo javno u komentarima objave LFN na fejsbuku, sa ličnih profila uz jasno vidljivo ime i prezime učesnika licitacije. Minimalan iznos za koji se može „podizati“ ponuda je 1.000 dinara.

LFN prikuplja sredstva kroz onlajn licitacije, od donacija pojedinaca i kompanija kako bi podržala najbolje ideje sugrađana kroz javne konkurse. Do sada je podršku dobilo 35 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *