Na Sajmu automobila u Nišu očekuje se 20.000 ljudi

Šesti Sajam automobila, motora i prateće opreme počinje 2. i traje do 4. oktobra u niškoj hali Čair. Ovogodišnji “Auto Moto Fest Niš 2015” okupiće ljubitelje automobila i motora uz bogatu ponudu prateće opreme.

automotofest2013
arhivska fotografija

Sajam automobila i ove godine je okupio vodeće svetske proizvođače vozila, delova i auto opreme. Obavezno je i učešće domaće automobilske i prateće industrije, kao i tradicionalnih izlagača iz okruženja. Sve ovo daje regionalni karakter ovoj manifestaciji.

Na oko dve hiljade kvadrata naći će se veliki broj niških prodavaca automobila, motora i prateće opreme. Prodavci automobila izložiće najnovije modele putničkog i teretnog saobraćaja. Prodavci dvotočkaša predstaviće svoje najnovije motocikle.

Banke i lizing kuće će ponuditi pod povoljnim uslovima kredite i lizing i na taj način pokušati da privuku mnogobrojne posetioce. Popuste će dati i auto škole.

Planirane su i prateće manifestacije, koje će upotpuniti trodnevno dešavanje, koje je već postalo tradicija. Osim novih i luksuznih automobila za publiku će verovatno biti interesantna i izložba oldtajmera. Na sajmu će učestvovati i Moto klub “Noćni Vukovi”, koji će u Hali demonstrirati svoje vešine na motorima. I deca će naći svoje mesto na Sajmu. Za naše najmlađe Nišlije biće postavljena auto staza na kojoj će moći da se zabavljaju.

I ove godine će biti dodeljene nagrade:
-za najlepši štand-u kategoriji auto dilera i u kategoriji izlagača prateće opreme,
-za najautomobil-tri nagrade-izbor publike, organizatora sajma i našeg(Srpskog) najtrofejnijeg reli vozača Čedomira Brkića.
-za najlepšu hostesu.

Prema Nišu gravitira cela jugoistočna Srbija i očekuje se poseta oko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona. Učešće su već potvrdile i svoja mesta rezervisali: Ford, KIA motors, Fiat, Mazda, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, auto škole, auto servisi…
Na sajmu će neko od distrubutera premijerno predstaviti nov model automobila. On će biti pokriven do trenutka kada distributer odluči da taj automobil predstavi publici. Koji će premijerni modeli biti predstavljeni na sajmu ostavljamo kao malu tajnu.
Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, a Grad Niš je pokrovitelj Sajma.

V.M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *