Published On: četvrtak, 10. novembra 2016.

Na toaletu Komunalne policije u Nišu – uputstvo samo za seronje! (foto)

Nije mala muka naterala onog ko je postavio natpis na muškom i ženskom toaletu Komunalne policije u Nišu, a koji na direktan način pokazuje na koji način se koristi wc šolja i kako bi trebalo održavati higijenu posle obavljene velike nužde.

Vidi se da ovo nije zvanična naredba u policiji jer je bez pečata i potpisa, a svako ko ode u ova dva toaleta, mora prvo da se nasmeje pa tek onda obavi posao. Nezvanično saznajemo da je reč o toaletu koje koriste radnici u ovoj zgradi, ali gde puštaju i građane koji dolaze zbog nekog posla.

Hajde molim vas, nije valjda da to pitate, pa neko ima manje neko više domaćeg vaspitanja pa se to odnosi na one koji nemaju dovoljno kulturu – kaže nam jedan od policajaca.

gradjanin.rs – foto: A.Ilić

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. shaft kaže:

    Ma,zasto bi bili kulturni i vaspitani?To se od kuce nosi!Osnovna poenta ovakvih institucija je – ne moze mi niko nista,bicu bahat!Kakvo ponasanje na ulici,takvo i u sluzbenim prostorijama!

  2. Crni kaže:

    A ni uputstvo ne znaju da napisu kako treba!BRUKA!!!!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>