Najava radova za četvrtak i kvarovi na vodovodnoj mreži

Radovi i kvarovi koji danas mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

KVAR NA MREŽI U PALjINSKOJ ULICI Voda na površini, nužan je iskop u naselju Šljaka, u Paljinskoj ulici, kod broja 19. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Paljinskoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Šljaka.

NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U ULICI BULEVAR DR ZORANA ĐINĐIĆANastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića, kod spomen parka “Ćele kula“. Zbog radnog procesa biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 14 sati na prostoru Vojne bolnice Niš.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U NASELjU ČALIJEVoda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Čalije, u Bagremovoj ulici, kod broja 1. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Bagremovoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI STOJANA ANDRIĆAVoda odlazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Stojana Andrića, kod broja 35. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Stojana Andrića.

POPRAVKA VEZE U ULICI BULEVAR CARA KONSTANTINAVoda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Bulevar Cara Konstantina, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bulevar Cara Konstantina (dvadesetak domaćinstava pored mesta intervencije).

NAJAVA RADOVA ZA ČETVRTAK 23.02.2023. KOD SPOMEN PARKA “ĆELE KULA“    

U četvrtak 23.02.2023. godine obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Dr Zorana Đinđića, kod spomen parka “Ćele kula“. Zbog radnog procesa biće u prekidu vodosnabdevanje od 10 do 14 sati na prostoru Vojne bolnice Niš.

Izvor JKP „Naisus“ Niš

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *