Najava radova za četvrtak i kvarovi na vodovodnoj mreži

Radovi i kvarovi koji danas (četvrtak, 09.03.2023.) mogu dovesti do problema u snabdevanju i kvalitetu vode na teritoriji Grada Niša:

KVAR NA MREŽI IZMEĐU SELA PALJINA I MILJKOVAC  

Voda na asfaltu, potreban je iskop na lokaciji između sela Paljina i Miljkovac. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima: Paljina i Miljkovac.

POPRAVKA KVAROVA U MOSTARSKOJ ULICI  

Voda na površini, potrebne su zamene prvih ventila u Mostarskoj ulici, na dve adrese, kod br. 4 i br. 21/a. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mostarskoj ulici.

INTERVENCIJA U PALJINSKOJ ULICI

Voda na površini, iskop se odlaže već neko vreme iz tehničkih razloga u naselju Šljaka, u Paljinskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Paljinskoj ulici.

POPRAVKA VEZE U ULICI BULEVAR NEMANJIĆA

Voda na ulici, potrebno je izvršiti štoplovanje šiber-ventila DN 400 u šahti, u ulici Bulevar Nemanjića bb, blizu kružnog toka kod “Delte“, prema pijaci. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u snabdevanju vodom.

KVAR NA MREŽI U CARIGRADSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Carigradskoj ulici, kod pumpne stanice. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Carigradske, na prostoru od kružnog toka i skretanja za Nišku Banju, do Konjičkog kluba.

Izvor JKP „Naisus“ Niš

Gradjanin.RS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *