„Najbolji među najboljima“ u kalendaru GO Palilula za 2016.

Boban Džunić, predsednik Gradske opštine Palilula, priredio je prijem u Niškom kulturnom centru za najbolje učenike i studente koji su zastupljeni u opštinskom kalendaru za 2016. godinu „Najbolji među najboljima“ u Gradskoj opštini Palilula Niš.

Palilula-oo

Ovo je osma godina za redom kako opština Palilula na orginalan način promoviše najbolje učenike i studente, koji se školuju u obrazovnim ustanovama na teritoriji opštine. Ove godine, po predlogu obrazovnih ustanova, nominovano je 168 učenika i studenata i oni su zastupljeni na stranicama kalendara za 2016.godinu.

Fotografije su nastale u autentičnom ambijentu naše Palilule i delo su Dragana Živkovića, tv snimatelja i umetničkog fotografa. „Gradska opština Palilula, u svojoj Strategiji razvoja značajan prostor je posvetila povezivanju obrazovanja, nauke i lokalne samouprave. Ova aktivnost je usmerena pre svega na unapređenju i reformisanju rada u osnovnim i srednjim školama i na fakultetima sa područja Palilule, edukaciji i usavršavanju zaposlenih i nezaposlenih kadrova, negovanju naučnog podmlatka, razmeni naučnih i stručnih informacija.


RTV BelleAmie – 168 najboljih učenika na kalendaru za 2016.

 

Predsednik Džunić, čestitao je predstojeće Novogodišnje praznike i poželeo najboljim učenicima i studenata puno uspeha u obrazovanju i životu. On je uputio poziv učesnicima ove svečanosti, da 31.decembra, u „srcu Palilule“, kod Palilulske rampe, dočekaju Novu 2016.godinu.

D.Vidojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *