Najmlađi izviđači postaju super heroji na akciji „Jesenje radosti“

Odred izviđača„Josif Pančić“iz Niša i ove godine, po 21. put zaredom, organizuje tradicionalnu akciju „Jesenje radosti“, a ovogodišnja tema je „Poletarac sa super planete“. Akcija će se održati u subotu, 22.septembra u parku Čair.

Pored stotinak najmlađih članova iz Niša, akciji će prisustvovati i poletarci i pčelice iz Bele Palanke.

Tema ovogodišnje akcije „Jesenje radosti“ je „Poletarac sa super planete“ što znači da će svaki od izviđača postati super heroj na jedan dan i imati svoju super moć. Kroz igru i pesmu učiće o osnovama izviđaštva, a na svakom od punktova dobiće ulogu Betmena, Supermena, Hulka, kapetana Amerike ili Super špijunki, te će morati da savladaju određene prepreke ili reše neku specifičnu situaciju.

Svake godine, tema „Jesenjih radosti“ je drugačija. Olimpijske igre, poletarac u zemlji čuda, liga zaboravljenih igara, gusarska avanutra i poletarčeva bajka neke su od tema ovog takmičenja kojenaš odred tradicionalno posvećuje najmlađim članovima.

Cilj akcije je da se kod najmađih probudi želja za upoznavanjem novih prijatelja, da se steknu nova znanja i veštine, ali i da se na zanimljiv način obeleži početak nove školske i izviđačke godine, kao i početak jeseni.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *