Najuspešniji mladi Palilulci i ove godine na kalendaru opštine

Najbolji učenici i studenti, koji se školuju u obrazovnim ustanovama na teritoriji Gradske opštine Palilula i ove godine biće zastupljeni na fotografijama kalendara opštine za 2016.godinu.

kalend
Predsednik opštine Boban Džunić poklanja kalendar

-Ovo je osma godina za redom kako se u opštini Palilula na ovaj način promovišu najbolji učenici i studenti . Želimo da odamo priznanje najuspešnijima za ostvarene rezultate u obrazovanju i duštvenim aktivnostima i skrenemo pažnju javnosti na njihov uspeh. Oni su generacija od koje se očekuje da u skoroj budućnosti unaprede kvalitet i standard života u našoj sredini. Naša Kancelarija za mlade opštine Palilula redovno prati interesovanja i potrebe mladih i uključuje ih u ostvarivanje projekata opštine-naglasio je predsednik Džunić.

kalendar

Zatraženo je od direktora škola i dekana fakulteta da dostave opštini Palilula imena učenika-studenata koji su u protekloj 2014/2015 godini bili najuspešniji. Po utvrđenom kriterijumu vrednovaće se ostvareni rezulteti pojedinaca, timova-grupa u obrazovnom procesu, društvenim i sportskim aktivnostima, dobijene nagrade, medalje i druga priznanja.

kalendr
Prošlogodišnji kalendar

Predložene učenike – studente će fotografisati profesionalni art fotograf na određenim lokacijama u opštini Palilula o čemu će naknadno biti lično obavešteni. Promocija kalendara i najuspešnijih mladih Palilulaca očekuje se krajem decembra meseca.

Tekst-foto: D.Vidojković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *