Narodni poslanici saslušali probleme Nišlija u “Građanskom kafiću” (foto)

Devet od 12 narodnih poslanika iz Niša i okoline odazvalo se danas akciji “Kafa sa poslanicima” koja je održana u kafiću “Flert” na početku Kazandžijskog sokačeta u Nišu. Akciju je sprovela NVO “Nacionalna koalicija za decentralizaciju”.

naro
Blagoje Bradić(SDS) i Bratimir Vasiljević(SNS) u razgovoru s građanima

Mladen Jovanović, predstavnik organizatora rekao je da su se dvoje poslanika, Goran Ćirić (DS) i Ivana Dinić (SPS) izvinili što nisu mogli da dođu zbog obaveza dok se Momir Stojanović (SNS) nije odazvao akciji. Nišlije su imale čast da vide čak i narodnu poslanicu dr Ljubicu Mrdaković Todorović (SNS) koja je do sada bila malo poznata javnosti pa i Ninoslava Stojadinovića (SDS) čije se pojavljivanje u medijima može izbrojati na prste.

np1
Ninoslav Stojadinović(SDS) i Milija Miletić(SNS-USS)

-Mi smo izuzetno zadovoljni odzivom narodnih poslanika. U ovom improvizovanom “Građanskom kafiću” Nišlije mogu da razgovaraju, predstave svoje probleme, sugestije ili da pohvale ono čime su zadovoljni i popiju kafu po skupštinskim cenama sa narodnim poslanicima, rekao je Jovanović.

np2
Milorad Stošić (PUPS), Adrijana Atanasov (SNS) i dr Ljubica Mrdaković Todorović (u pozadini)

Narodni poslanici su svakog Nišliju, a bilo ih je nekoliko desetina saslušali ponaosob, a neki su i zapisivali ono što su im građani ispričali. Mahom su to bili problemi koji se tiču niških naselja, ali i RTS pretplate i drugih.

npp
foto detalj tokom današnjeg razgovora poslanika s građanima

Dragan Arsović kaže da je skup narodnih poslanika koji kao razgovaraju sa građanimajedna “velika šarena laža”!

Radnica u menjačnici, Milena Krašić takođe ne veruje u ovu akciju jer sumnja da će poslanici rešitio i jedan problem koji su građani izneli narodnim tribunima.

– Ova akcija je dobra, ali kada bi bila češća, onda bi ovi nezadovoljni došli da kažu svoje pa bi se videlo ko drži reč. Ovako mi sve liči na dobru zabavu – napominje Slobodan Atanasijević, konobar.

Akcija „Kafa sa poslanicima“ se obeležava u okviru manifestacije Nedelja parlamentarizma.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *