Naša stvar kafanske karaoke

Nakon nekoliko meseci slušanja pesme „Naša stvar” koja je postala veliki kafanski hit, a nadamo se osvojila i Vaše srce – red je da svi zajedno zapevamo!

jelen

Apatinska pivara Vas pozovemo na prve „Naša stvar kafanske karaoke” koje će biti održane u petak, 15. maja, u 23:30h, u „Cubo klubu” (Balkanska 2, Niš)

Odlična prilika za sve talentovane pevače, kao i one koji se tako osećaju, da izađu pred kafansku publiku i pokazu svoj talenat! Talenat i energija se cene, ali oni iskusni kažu da je u kafani najbitnija emocija!

Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da zapevaju neke od kultnih kafanskih hitova – na repertoaru će biti pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Silvane Armenulić, Gordane Stojičević, Miroslava Ilića i mnogih drugih.

Učesnici sami biraju pesmu kojom će se predstaviti publici, a žiri ce svojim glasovima odabrati pobednika koji će se direktno plasirati u veliko finale koje će biti održano u junu u Beogradu.

Nagrade za pobednike:

Pobednik večeri osvojiće specijalnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje”, kao i brojne poklone Jelen Piva, dok tri prvopasirana učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

Voditelj programa „Prljavi Inspektor Blaža”. Ponestite samo lepo raspoloženje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *