Natalija Jovanović nova dekanica Filozofskog fakulteta u Nišu

Prof.dr Natalija Jovanović, redovna profesorka Departmana za sociologiju izabrana je za dekanicu Filozofskog fakulteta u Nišu. Ovu odluku donelo je nastavno naučno veće fakulteta u proširenom sastavu koje čine svi nastavnici i redovni profesori.

Natalija-i-Bane
Natalija i Branislav Jovanović – foto: FB/Branislav Jovanović (slika preuzeta uz Jovanovićevu dozvolu)

Ono što mogu sada da kažem je da će pravac mog rada biti poboljšanje atmosfere, kvalitet nastave i naučnog rada, stvaranje kreativnije i intelektualnije atmosfere, podsticaj i podrška mladih i talentovanih ljudi, proširenje programa na osnovnim i master studijama, saradnja sa kompanijama oko zapošljavanja mladih i još mnogo toga – rekla je „Građaninu“ u telefonskom razgovoru Natalija Jovanović.

Natalija Jovanović je od 2004. do 2010. godine bila prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta kao redovna profesorka na predmetu sociologija obrazovanja i metodika nastave. Učestvovala je u realizaciji mnogih projekata i objavljivala u stranim i domaćim časopisima.

Ona je supruga Branislava Jovanovića, jednog od poznatijih niških političara i prvog čoveka Narodnog pokreta Srbije, stranke koja sa dva mandata učestvuje u radu Skupštine grada Niša.

M.S.

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *