Nemar: Narodni poslanici „bojkotovali“ privrednike Niša i okoline

Od 19 pozvanih narodnih poslanika, koliko delegira Nišavski, Pirotski i Toplički okrug, na današnjoj sednici u Regionalnoj privrednoj komori pojavilo se samo devet! Od 12 niških predstavnika naroda, njih petoro iz Niša su udostojili ovaj skup, a kasnije je stigao i dr Dušan Milosavljević.

narodni-poslanici
Devet od 28 poslanika došlo na skup

Kako nezvanično saznaje “Gradjanin” Milija Miletić iz Svrljiga, se javio da nije u mogućnosti da prisustvuje važnom sastanku sa privrednicima ovih okruga. Ovaj sastanak je organizovan zato da privrednici tri okruga kažu “što im je na duši” o privrednim kretanjima kako bi to poslanici preneli kolegama u srpskom parlamentu, ali po svemu sudeći, taj glas će biti “šapatom prenesen”

nar-posl
Strana stola gde su privrednici puna, a narodnih poslanika, na prste da se prebroji

Dr Dragan Kostić, predsednik Regionalne privredne komore rekao je da su teme na ovom skupu razmatranje informacija o aktuelnom stanju u privredi i predlozi mera za unapređenje privrede regioina. Sama najava ovih tema trebala je da privuče sigurno veći broj poslanika koji primaju masne apanaže za svoj rad, ali očigledno da to neki tako ne misle.

Naslovna-RPK
slobodna ilustracija

Od niških poslanika na sastanku su se pojaviili Milorad Stošić(PUPS), Ninoslav Stojadinović, Adrijana Atanasov(SNS), Blagoje Bradić(ZZS) i Bratimir Vasiljević(SNS). Niška javnost je inače zainteresovana da vidi kako izgleda poslanica SNS-a, Ljubica Mrdaković – Todorović, ali očigledno da će se to zbiti u narednim prilikama.

M.S.

2 Comments

  1. a , što mora da vidimo Ljubicu Mrdaković – Todorović ? Nikakvu fajdu /korist , ćar/ nemamo ni od ovih što ih stalno gledamo i vidjamo ! A i čemu RPK kad u regionu ima 2-3 firme koje „rade“ a ostalo su firme prodate stranom kapitalu , koji sigurno neće reći RPK “što im je na duši” ! Privatne firme , već znaju sa kim rade i na koji način , te i njima ne treba RPK … a RPK i dalje živi na račun gradjana i prima lepe plate . A gradjani su i dalje nezapošljeni , grcaju u dugovima , nisu u mogućnosti da plate račune… RPK i ostale tvorevine „samoupravnog socijalizma“ i dalje egzistiraju , kao i tzv. sindikati , koji „vode računa“ o radnim ljudima ! Nekima je , stvarno , prirastao socijalizam za srce i za „DŽEP“ !
    „I posle Tita -Tito“ ! „Živeo sam. socijalizam“ ! „Živela naivna radnička klasa“ ! „Živeli gradjani grada Niša , na čelu sa opštinskom vlašću“ ! „ŽIVELI SVI MI“ – zbog njih !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *