Nezabeleženo: Na istom mestu u roku od 15 minuta oborena dva pešaka – povređeno i dete

Na istom mestu, kod Lukoil benzinske pumpe jutros su u dva odvojena slučaja, a u roku od samo 15 minuta oborena dva pešaka. Dušan Gostović, doktor Hitne medicinske pomoći u Nišu kaže da ne pamti takav slučaj kao što je jutros zabeležen.

Dragiše-Cvetkovića
foto: gradjanin.rs

– U Ulici Dragiše Cvetkovića je u 7,42 sati je oboren dečak(10), a samo 15 minuta kasnije, u 7,57 sati na istom mestu je oboren dekica (73). Dečkić je zadobio povrede nagnječenja levog ramena, dok stariji Nišlija ima povrede leve strane tela i otok na levom kolenu. Oba pacijenta su prevezena na Kliniku za ortopediju Kliničkog centra Niš – saopštio je Gostović.

Posle udesa, u jutarnjem programu Niške televizije se oko 8,00 sati javila jedna Nišlijka koja je plačući i vrlo usplahirano javila vest o udesu sa detetom što je verovatno za gledalište bilo uznemirujuće, a to je bila i opomena da svi učesnici sabraćaja budu obazriviji. Pogotovu vozači da malo više obrate pažnju na papučicu gasa na automobilu, blizu škola kao što je to ovde slučaj jer se u blizini nalazi Osnovna škola koja je nekada nosila ime „21. maj“.

M.S.

2 Comments

    1. To je baš vest koju treba objaviti,da bi retardi koji voze kao manijaci malo više obrate pažnju na pešake,pogotovo na decu.Inače,to se sve jutros dešavalo pod mojim prozorom tako da sam sve video,iako je Bogu hvala sa klincem sve u redu,uopšte nije bilo bezazleno…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *