Nezadovoljne Nišlije otkrile identitet: Eto, to smo mi!

Jedan deo neformalne grupe na društvenoj mreži facebook pod nazivom „Nezadovoljne Nišlije“ otkrila je svoj identitet za „Građanin“ i kako kažu, nema tajni iza ovih građana Niša, „već čista građanska inicijativa“. Oni su se danas okupili na protestu Udruženja stanara, a njihova grupa je jedna od „najvernijih“ šetača na ovim protestima.

Nezadovolj-Nislije

-Odluku o učestvovanju na predstojećim izborima donećemo početkom sledeče nedelje. I pored najbolje volje da učestvujemo na njima, postoji dosta birokratije oko podnošenja listi, tako da ćemo da vidimo koliko to možemo da ostvarimo u kratkom roku. Svi načelno za izlazak na izbore, ali činjenično stanje oko prikupljaja potpisa i drugih okolnosti moramo dobro da razmotrimo – kaže Miloš jedan od administratora ove grupe koja broji više desetina građana koji su se upoznali preko društvene mreže.

Nezadovoljne-Nišlije5
Nezadovoljne Nišlije

Ova grupa je u kratkom roku stekla simpatije jednog dela Nišlija preko svoje facebook stranice gde su zadobili poverenje blizu 8.000 članova u kratkom roku.

M.S.

2 Comments

  1. Само организовани грађани могу да се боре за своје интересе и бољу будућност. Не постоји политичар, коме су битнији интереси заједнице од личних апетита. Зато напред, што жешће!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *