Nezapamćen zločin u Aleksincu: Ubio devojku i oteo joj momka

Policija je uhapsila Miodraga Karalića iz Kruševca zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u selu Bradarac, kod Aleksinca i krivično delo otmica. Nezapamćenoj tragediji nadomak Aleksinca prethodilo je to da je osumnjičeni dao rok paru da raskinu ljubavnu vezu, a onda se, kako se pretpostavlja, na najgore odličio zbog ljubomore.

aleksinac
Aleksinačka čaršija šokirana počinjenim zločinom foto: gradjanin.rs

Policija je nakon intenzivne potrage osumnjičenog uhapsila u Beogradu, a sa njim u automobilu bio je i oteti mladić. Postoje osnovi sumnje da je M.K. u Kruševcu 5. decembra oteo oštećenog mladića i žrtvu, da bi potom u selu Bradarac žrtvu ubio hicem iz pištolja.Policija je prilikom pretresa automobila, u kome se nalazio osumnjičeni, pronašla pištolj za koji se sumnja da je njime počinjeno krivično delo teškog ubistva, saopštila je policija u Nišu.

Miodrag je osumnjičen da je ubio Gordanu Josifović i Miluna K. oteo u Kruševcu, da bi zatim u selu Bradarac kod Aleksinca hicem iz pištolja ubio Gordanu, a zatim nestao sa Milunom i za njima se tragalo sve do danas. Navodni motiv ovog svirepog ubistva i otmice ležao je u tome što Miodrag nije mogao da se pomiri da da je ona u vezi sa Milunom K. već nekoliko meseci.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *