NI TRAGA NI GLASA VEĆ ČETIRI MESECA: Gde su misteriozno nestale Nišlije?!

O nestalim Nišlijama –  Zoranu Dimitrijeviću i Branku Božiloviću se ne zna ništa ni posle više od četiri meseca potrage.

Nestali Zoran Dimitrijević (41), električar bez zaposlenja poslednji put je viđen 24. oktobra prošle godine u stanu roditelja svoje nevenčane supruge Biljane Đurđanović (42) na Bulevaru Nemanjića.

Podsetimo, Biljana je sa Zoranom 24.oktobra bila u poseti kod roditelja u Ulici Branka Krsmanovića, a oko 20.30 časova pozvao ga je njen brat da dođe do njega da mu zameni sijalicu. Zoran je izašao na kratko i – nestao. Niti je došao kod njenog brata niti ga je iko ikada više video. Biljana ga je te večeri dva puta zvala na mobilni telefon koji je zvonio do kraja, posle čega je broj nedostupan.

Biljana, koja je prijavila njegov nestanak, kaže da su živeli teško ali da nije imao povod da ode od kuće ili digne ruku na sebe.

Imali smo novčanih problema, ali se Zoran nije bavio sumnjivim poslovima niti je pozajmljivao novac. Povremeno je radio kao muzičar na svadbama. Primetila sam da se poslednjih mesec dana čudno ponaša ali nije hteo da mi se poveri šta ga je mučilo- kaže Biljana, koja svog partnera opisuje kao mirnog i povučenog čoveka.

Zoran je zadnji put na sebi imao je imao tanku plavu jaknu, belu duksericu sa kapuljačom i teget trenerice.

Ukoliko je neko video Zorana neka javi najbližoj policijskoj stanici na broj 192.

Nema informacija ni o Branku Božiloviću

Branko Božilović,  tridesetdevetogodišnji Nišlija nestao je 26.oktobra prethodne godine i od tada mu se gubi svaki trag.

Misteriozno nestali čovek viđen je u sredu 26. oktobra ispred specijalne psihijatrijske bolnice „Gornja Toponica“.

Na sebi je zadnji put imao plave farmerke, sivu duksericu sa kapuljačom i crnu jaknu.

Zbog problema sa alkoholizmom, Branko Božilović je u pratnji svoje majke i bolničara ispraćen do bolnice u Gornjoj Toponici. Međutim, već sutradan, kaže on, nije bio u bolnici, jer mu je lekar, koji je bio nadležan za njegov slučaj, dao otpusnu listu – izjavio je brat Božilovića.

Ako je neko video Branka posle 26.oktobra ili ima neku informaciju o njemu, može se javiti na telefon:

  • 192 – Policija
  • 062-260-043 – Miomir Božilović
  • 063-198-0049 – Mikica Bozilović
  • 062-112-7574 – Bojan Milosavljević

 

Izvor: niskevesti.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *