Nikolić večeras u Nišu postavio Novosađanina Zobenicu za nadzorni izborni organ

Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke u Nišu postavio je večeras Novosađanina Damira Zobenicu za nadzorni organ koji će sprovesti stranačke izbore u Nišu. On će zapravo pomoći Nenadu Petkoviću, takođe visokom članu ove partije da sve bude regularno na biralištima, nezvanično saznaje „Građanin“.

-Na početku sastanka je pročitana odluka Izvšnog odbora stranke. Zobenica će sada otići u Novi Sad, ali najavljeno je da će se vratiti u sredu pa ćemo videti kako da sprovedemo izbore. Nije rečeno, odnosno precizirano kada će se stranački izbori održati u našem gradu-rečeno je Građaninu.

Damir Zobenica novinenovosadske.rs1
foto;novinenovosadske.rs Damir Zobenica

Neuropsihijatar specijalne bolnice u „Gornjoj Toponici“, Milan Stanojković postavljen je za poverenika SNS u Nišu, ali do izbora, saznajemo ispred lokala u kome traje sastanak. U sali su obe „zaraćene“ niške strane u okviru ove partije, a diskusija je otvorena za sve članove. Govorili su do sada bivši predsednik Gradskog odbora Zoran Perišić, general Moma Stojanović i drugi.

DSC_12881
Zabranjeno večeras za novinare

Našem reporteru večeras nije dopušteno da prisustvuje sastanku Nikolića sa članovima. sala u kojoj se održao sastanak bila je puna.

M.S.

5 Comments

  1. Šta će biti sa Perišićevim dečacima mladim nabildovanim, koje preferira, mislim prilikom zapošljavanja, nemojte da imate neke prljave misli. Periša se samo krije iz Andrejevića

  2. Perisic vise ne postoji sve je upropastio pa cak i grad Nis nije uradio nista sto bi se odrazilo na standard gradjana uradio je sve za sebe Dzunice,Andrejevice Bulatovice ostali su samo mogli da gledaju propadanje.Nadamo se da ova klika vise nece nikada da bude na celo grada a jos manje na celu stranke SNS!Napolje sa njima i provera njihovog rada i poslovanja obavezno jer se tu krije odgovor zasto se oni toliko bore za funkcije,zele da prikriju sva krsenja zakona u cilju ostvarenja svojih licnih interesa!
    SRECAN PUT Perisicu

    1. Postar bio i doneo pisma. Treba prvo da sredi svoj grad pa onda tudji. Dodjosi vratite se u svoje gradove upropastiste nas lep grad. Nis Nislijama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *