Niš-ekspres nagradio najmaštovitije đake

Niš-ekspres je i ovog decembra darivao đake osnovnih škola biciklama, knjigama, koferima, slatkišima.

djaci-Nis-ekspres

Povodom Sedmog konkursa koji je Niš-ekspres ove godine organizovao na temu “ Kad bih vozač bio ja….” pristiglo je čak 460 likovnih i literarnih radova. Žiri u sastavu Dejan Stojiljković, pisac, Lana Šukletović, akademski slikar i Gordana Živanović, direktor turizma u Niš-ekspresu, za najbolje je proglasio radove Sare Stamenković, učenice šestog razreda OŠ “ 1.maj “ iz Trupala ( u kategoriji prozni sastav ), Alekse Milenovića učenika sedmog razreda OŠ “ Radoje Domanović” ( u kategoriji poezija ) i Andree Pavlović, učenice osmog razreda OŠ “ Ratko Vukićević” ( u kategoriji likovni rad ) . Nagrade za izuzetnu kreativnost dobili su i Vladimir Ilić, polaznik Centra za decu , omladinu i odrasla lica ometena u razvoju “Mara” i Lana Dimitrijević, učenica drugog razreda OŠ “ Ivo Andrić”.

Na svečanosti povodom dodele nagrada promovisana je i knjiga “Maštrarije o Niš-ekspresu” koja predstavlja zbirku nagrađenih radova prikupljenih tokom minulih šest konkursa niškog prevoznika.

Druženje sa decom u holu čekaonice Autobuske stanice ulepšali su i uveselili glumci Lutkarskog pozorišta i mališani, članovi folklorne grupe “Branko”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

© 2022 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266