Niška opozicija definiše dokument o zajedničkom delovanju (foto)

Niška opozicija danas poslepodne se po drugi put sastala, a zaključeno je da će se sredinom sledeće nedelje definisati sporazum o daljoj saradnji koji bi trebalo da rezultira zajedničkim delovanjem u gradskom parlamentu, ali i zajedničkim akcijama van njega. Na prvom sastanku razgovaralo se o zajedničkim ciljevima u gradskom parlamentu i zajedničkom izlasku na izbore.

oppozicija-3
Opozicija na okupu

-Ono što je važno do sada je da su „neke stare rane zalečene“ i da su svi spremni da krenu u opoziciono delovanje bili oni u parlamentu ili ne. Svakome je jasno da je vlast dopustila da grad doživi ubrzano propadanje u svim društvenim oblastima i da opozicija snosi deo odgovornosti zbog toga, a što se zajedničkim delovanjem mora zaustaviti. Do srede bi trebalo da se definiše taj dokument koji bi trebalo svi da potpišemo. Da li će se to zvati Sporazum o zajedničkom delovanju ili drugačije, to sada nije bitno – rekao je naš izvor.

opozicija1

Za sada se u ovim krugovima spominje i učestvovanje Udruženja „Koalicija za Niš“, ali njihovo izjašnjavanje se očekuje sledeće nedelje, saznaje Gradjanin. U tu grupu bi verovatno trebalo da pristupe, odnosno potpišu, još neke organizacije, ali ta odluka ostaje na inicijatorima okupljanja da se slože ili ne.

M.S.

5 Comments

  1. Opozicija po meri vlasti, tj naprednjaka…kao da su je oni stvarali kako bi hiljadu godina vladali. Ajmo neka neko treci samo izadje na izbore, a pobeda mu je zagarantovana.

  2. Legendarni niski propali politicari koji su GLAVNI KRIVCI sto su dosli naprednjaci na vlast ponovo na okupu. Jovanovic, Ristic, Visnjic?!?! Pa ovo kao da ih je SNS okupio. Sta misle? Da je narod toliko malouman? Ko ce da glasa za izpusene mustikle i dokazane korupcionase…. Naprednjaci mogu mirno da spavaju. U Nisu od loseg ga gorem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *