Niške novinarke danas “otkačile” za Zdravkom Čolićem

Zdravko Čolić, balkanska muzička zvezda, bio je danas u Nišu gde je zajedno sa ekipom i gradonačelnikom Niša, Zoranom Perišićem predstavio pojedinosti koncerta koji će održati 25. septembra u niškoj Tvrđavi. Iza ovog događaja, odnosno konferencije za novinare skrila se simpatična pojava da su sve prisutne niške novinarke htele sliku s ovom sarajevskom pevačkom legendom. Na svojim profilima društvenih mreža uz sliku sa Čolićem, neke su ispisale komentare “za ovo je trebalo živeti”, „uh, infarkt”, “uvek uz najbolje” i druge.

Zdravko-Coilic1
Grupna fotografija sa Čolićem i Perišićem

Čolić, inače uvek nasmejan, svakako da je prihvatio grupno i pojedinačno slikanje sa svakim ko je to želeo. Ovakav doček niških novinarki se odavno ne pamti za nekog muzičara, što je ujedno i dobrodošlica ovom pevaču na koncert u Tvrđavi.

U zvaničnom delu, pozdravljajući jednu od najvećih zvezda Balkana Zdravka Čolića, gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić je rekao da je i on pomalo jugonostalgičar kao i mnogi drugi i da je siguran da nema nikoga ko ne bi znao da otpeva bar petnaestak Zdravkovih pesama. Zdravko Čolić je zahvalio na srdačnom dočeku i istakao da se on godinama na brojnim koncertima druži sa Nišlijama, ali da i privatno poznaje mnoge žitelje našeg grada koji su mu prijatelji i kod kojih svraća i kad nema koncert.

zdravko
Čolić i Perišić

-U Vašem gradu uvek se osećam prijatno i dobrodošlo, kaže Zdravko.

Popularni Čola je najavio dobar koncert sa velikim ansamblom od preko 15 članova, baletsku grupu i vrhunsku produkciju studija „Berar“. Moguće je da će se na koncertu pojaviti i neki gosti, ali ko će to biti ostalo je kao malo iznenađenje za 25.septembar. Na pitanje novinara kako, u opštoj poplavi šunda i kiča, uspeva da traje toliki niz godina, Zdravko kaže da u ovom poslu treba biti pošten, ceniti ljude i svaku prodatu kartu, ne težiti da svaka pesma odmah mora da bude hit već da bude dobra i da traje. Pokrovitelj koncerta je Grad Niš. Gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić je pozvao sve Nišlije da dođu na koncert, a Zdravko Čolić obećao nezaboravan provod.

gradjanin.rs

foto: D. Miljković i „KG Korak“

1 Comment

  1. Niške novinarke su veoma profesionalne,kao i ovaj interventni gradonacelnik pa im nakon ozbiljnog rada treba i malo oduška-sve u Nišu propada,oni se zajedno smeju i uźivaju,a u isto vreme radnici jkp,,Gorica“nemaju za hleb jer nisu primili platu ni za maj mesec. Koga briga što im je preduzece mesecima blokirano ,śto rešenje ne postoji,što je nesposobni direktor Jovanic i dalje na čelu mrtvog preduzeca,koje takodje celu godinu nezakonito funkcioniśe jer nema ni predsednika Nadzornog odbora već samo dva člana,jedan je iz preduzeća,a drugi je običan član koji je sebe promovisao u osobu koja predstavlja NO- drage novinarke i interventni ,samo smeh i zabava Srbina spasava,nek vam je prosto

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *