Niški radikali ponovo biraju Šešelja za predsednika

Otadžbinski kongres Srpske radikalne stranke, 9. po redu održaće se 30. maja ove godine. Jedna od tačaka na Kongresu biće i izbor predsednika Srpske radikalne stranke.

Šešelj u Nišu: Naprednjački režim je gori od dosmanlijskog

S tim u vezi, svi opštinski odbori Gradskog odbora Niš, (OO Niš-Palilula, OO Medijana, OO Crveni Krst, OO Pantelej OO Niška Banja), održali su svoje sednice, na kojima su jednoglasno predložili prof. dr Vojislava Šešelja kao jedinog kandidata za predsednika Srpske radikalne stranke.

Prof. dr Vojislav Šešelj, osnivač i tvorac stranke i njene ideologije, kako stoji u odlukama sednica opštinskih odbora – nakon 12 godina bespoštedne borbe u Haškom trubunalu u cilju odbrane srpstva i časti Srbije, nastavlja sa ideologijom srpskog nacionalizma u borbi protiv svetske globalizacije, EU i NATO pakta, kao i za priključivanje Republike Srbije Evroazijskoj integraciji i što bližoj saradnji sa Ruskom federacijom. I pored opšte medijske blokade, obilaskom gradova i okruga, podigao je rejting stranke na preko 20% i probudio patriotske snage u Republici Srbiji. S toga je jedini pravi kandidat za predsednika Srpske radikalne stranke!

Svi Opštinski odbori stranke iz Niša, u skladu sa Statutom SRS jednoglasno su izabrali i delegate, koji će učestvovati na 9.Otadžbinskom kongresu.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *