Niški streličar proglašen za najboljeg omladinca u 2017. godini u Srbiji

Niški streličar, Nikola Stefanović odigrao je svoj poslednji juniorski turnir u Beogradu pošto prelazi u višu kategoriju i osvojio zlatnu medalju. Osim što je pobedio na ovom takmičenju Nikola je i proglašen za najboljeg mladog streličara u 2017. godini i na ceremoniji mu je uručeno priznanje Streličarskog Saveza Srbije.

Nikola Stefanović i Miljko Čolović

Prethodnog vikenda, 17.12.2017. godine održao se poslednji streličarski turnir u ovoj godini. Domaćini su bili SK Zemun, a takmičenje se održalo u hali Pinki u Beogradu.

Na ovom turniru su takođe i podeljena priznanja za posebne uspehe u ovoj godini.

Pored Nikole naš klub je ponosan jer je i naš trener, Miljko Čolović, poneo titulu najboljeg trenera. Miljković uspesi kako sa klubom tako i sa reprezentacijom Srbije su mu doneli ovo priznanje. Streličarski klub Niš je izuzetno zadovoljan ovom godinom i nestrpljivo čekamo sledeću godinu i nove uspehe naših takmičara.Kao što smo i navikli ove godine naš mladi Nikola Stefanović je briljirao. Ovo je bio njegov poslednji turnir u juniorskoj konkurenciji i on se na prikladan način oprostio od mlađih kategorija – osvojivši još jedno zlato, navode u klubu.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *