Niški vikend: Pljačke, neredi u autobusima, noževi i palice u automobilima…

Niški policajci su u toku jučerašnjeg dana i u toku noći, na području grada, uhapsili jednu osobu, legitimisali 637 lica i izvršili kontrolu 175 putničkih motornih vozila i 42 ugostiteljska objekta.

nis
arhiva gradjanin.rs

-Policija je uhapsila D. D. (34) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on 21. juna 2015. godine, u večernjim časovima, polomio izlog radnje za prodaju mobilnih telefona i kompjuterske opreme i otuđio više mobilnih telefona vrednosti oko 400 hiljada dinara. Pretresom osumnjičenog policija ja pronašla deo oduzetih predmeta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je niška policija.

Takođe u saopštenju se navodi da je policija protiv jedne osobe podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti. Ona se tereti da je, posle narušavanja javnog reda i mira u autobusu, napala policijskog službenika.

Obilaskom terana i pregledom putničkih motornih vozila policija je pronašla tri noža i dve metalne palice i zbog toga je protiv tri osobe podnela prekršajne prijave iz Zakona o oružju i municiji.

gradjanin.rs

4 Comments

 1. Zašto imam osećaj, da si član napredne stranke? Nemoj da ti bude žao što više nisi mlad, svoje si prošao, pusti mlade na miru da prodju ono što njih čeka 😉

 2. borba protiv kriminala i korupcije daje rezultate-porastom najtežih oblika kriminala i povećane nebezbednosti građana. a došli su na talasu obećanja i punih usta o borbi protiv toga.
  sve je manja bara a sve više krokodila.

 3. Na šta bre ovo liči više? Da šetaju cele noći po njih desetorica i manijače nedužne ljude, maltretiraju decu, mršte se i deru! Po 6 automobila u koloni? Pa šta je ovaj grad postao? Koncetracioni logor? Pa će tako da nas proveravaju, pretrišu i da se deru gde stignu? Gledali su kao deca kriminalce kako se ponašaju pa su onda ceo život priželjkivali i oni takvi budu, tako da talasaju po gradu ali nisu mogli jer tada nije bila dozvoljena tortura tolika, sada kada su izmenjani zakoni i kada su stvorene rupe, sa onim belim ševroletima kao neki kriminalci. Verujem da im je taj trip.

  1. Dok se ne opametimo, vaspitamo i dok u ne alkoholisanom i nadrogiranom stanju ne upravljamo m/v.
   Npr.u petak na subotu uvece jedan kvart u Duvanistu nije mogao da spava zbog neartikulisane dreke, muzike,…
   I nije to prvi put!
   Vec sigurni smo da jedna noc mora biti neprospavana iz navedenog razloga. Nova nedelja i koja noc??
   Alkoholicara, narkomana i … je premnogo za jednu zgradu, a kamoli kvart!
   Decu vise nemozemo da vaspitavamo od onoga sto nas je zadesilo.
   Elementarno vaspitanje i malo ali vrlo malo ljudskosti ne postoji vise!
   Olos!!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *