Nišlija pao u nesvest dok je silazio iz autobusa jer je vozač ranije krenuo?

Sedamdesetogodišnji Nišlija S.Đ. optužio je vozača jednog auto prevoznika javnog gradskog prevoza u Nišu – za nemar! Kako ovaj vremešni Nišlija navodi, vozač je krenuo sa stajališta u Knjaževačkoj ulici i to pre nego što je on napustio autobus, a zbog čega je pao na kolovoz i izgubio svest. S.Đ. je svoj slučaj objasnio u jutarnjem programu Niške televizije i rekao da je ubrzo došla i policija na licu mesta.

Knjaževačka ulica

Tragom ove vesti, „Građaninu“ je nezvanično potvrđeno da je došlo do „incidenta“, ali demantuje se da je putnik bio u vozilu i u potpunosti negiraju krivicu, za šta kažu, imaju i svedoke!

Nezgoda se dogodila 2. februara oko 13 sati u Knjaževačkoj ulici , kada je S.Đ. trebalo da siđe iz vozila na stajalište.

Krenuo sam na srednja vrata i bukvalno zagazio srednji stepenik kada su vrata počela da se zatvaraju i priklještila me, pa sam nekako uspeo da se izvučem, ali sam tada pao i, kako su mi rekli kasnije iz saobraćajne policije koji su me obišli kod lekara, izgubio svest, a njih su, tako sam bar čuo, pozvali ljudi koji su se u tom trenutku našli u blizini, izjavio je uživo u programu vremešni Nišlija, koji je javno zamolio da se potencijalni svedoci jave NTV ili njemu.

foto:gradjanin.rs – slobodna ilustracija

Redakcija „Građanina“ kontaktirala je i Direkciju za javni gradski prevoz, u kojoj navode da nisu čuli za sličan incident i dodaju da su u ovakvim situacijama nadležni drugi organi kao i vlasnik firme za javni gradski prevoz.

Vozači i kondukteri nisu u našoj nadležnosti, jer mi vodimo računa o kontrolorima i o satnici, ali i redu vožnje, tako da nas do sada niko nije upozznao sa ovom situacijom, ali ukoliko je i bilo osnova, verujem da su nadležni državni organi obavešteni o tome.

Međutim, kako Građanin nezvanično saznaje, u firmi auto prevoznika koji ima trasu na toj liniji, tvrde da je bilo drugačije i da njihovu priču mogu da potvrde i svedoci. Kako navode, ozleđeni Nišlija koji je pao, nezgodu je doživeo tek nakon izlaska iz autobusa, tako da nema ni govora da je neko od zaposlenih kriv, s obzirom da izvan vozila oni nisu odgovorni za putnike. Dodaju i da su nadležni obavešteni o tome, kao i da će ukoliko bude potrebe, očevici i svedočiti o tome.

gradjanin.rs

1 Comment

  1. Ovo nije usamljen slucaj. Znam za slucaj starijeg gospodina koji je slomio kuk prilikom pada kod bolnice jer je vozac zatvorio vrata u trenutku dok je ovaj silazio. Ista situacija sa negiranjem krivice. To je postalo vrlo bezobrazno sa njihove strane…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *