Nišlije pomogle radnici „Gorice“ koja je od posla i vrućine pala u nesvest

Građani naselja Stevan Sinđelić u Nišu hitro su reagovali danas oko 13 sati da pomognu radnici „Gorice“ koja je očigledno zbog visokih temperatura pala u nesvest. Kada su je odneli u hladovinu i kada je došla sebi, građani su saznali da je pre svoje smene radila na njivi.

Hitna-pomoć-1
Komšije iz naselja Stevan Sinđelić pomažu radnici

S prozora su videli ljudi da se radnica samo srušila na zemlju. Odmah smo svi koji smo to videli strčali dole i pruužili joj prvu pomoć dok nije stigla Hitna pomoć. Jedva je govorila, ali zaista je tužno, ako je žena pre dolaska na posao, nadničila na njivi, a onda došla na posao u „Goricu“. Bilo kako bilo, komšije su joj pomogle, a očigledno da se precenila kada je mislila da će po ovom suncu raditi na njivi, a onda svoj posao u „Gorici“ – kaže nam jedan od građana koji je prisustvovao ovom događaju.

Hitna-pomoć

Radnici „Gorice“ kojima se duguje sedam plata, ovih dana kose travu u ovom naselju. Hitna pomoć, inače, ovih dana beleži veći broj kolapsa u gradu, a pre neki dan ih je bilo čak petnaest na javnim mestima.

M.S.

2 Comments

  1. Nije radnica precenila samu sebe pa je izasla po vrucini da radi vec su je iz njenog preduzeca poslali da odradi posao,jer gospodu iz klimatizovanih kancelarija bas ne interesuju vremenski uslovi takva je situacija u svim javnim preduzecima u gradu,tretiraju radnike kao s…u,za radnike ne postoji ni sunce ni kisa ni sneg iako zakon govori nesto drugacije,ali zakon za gospodu direktore iz javnih preduzeca ne vazi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *