Nišville radio od sada može da se sluša i na „YouTube“ kanalu festivala

Pored 30 godina od osnivanja i 15 godina volonterizma, Nišvil džez festival ove godine obeležava i 30 godina od osnivanja Nišvil radija. Nišvil radio se do sada mogao slušati na oficijelnom sajtu festivala a upravo ovim povodom od pre par dana radio program muzičkog Nišville radija može se pratiti i na YouTube kanalu festivala.

Iz festival kažu da je za protekle tri decenije Nišvil radio sa svojim kultnim emisijama, originalnim duhovitim džinglovima i pažljivo biranim play listama, rok, bluz i džez, postao bastion umetničke muzike braneći dosledno evropske vrednosti multikulturalnosti i strpljivo negujući muzički ukus publike.

„U godini jubileja, Nišvil produkcija je pripremila i poklone za najvernije slušaoce Nišville radija, tako da će u narednom periodu poklanjati po dva kompleta ulaznica za predstojeći festival (15 – 18. avgust), za onog ko bude bio 10.000-ti subscriber, zatim 20.000-ti subscriber i tako nadalje za svakog deseto hiljaditog slušaoca do početka festivala“ – navode iz Nišvila.

Nišvil radio se može slušati na oficijelnom sajtu festivala od pre par dana radio program muzičkog Nišvil radija možete pratiti i na YouTube kanalu festivala.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *