NLO sinoć iznad Niša (video klip)

Naš sugrađanin Oliver Veličković, snimio je sinoć oko 23 sata iznad Niša neobjašnjivu pojavu, nešto nalik svetlećoj kugli koja se kreće nepravilnim putanjama (pogledaj video). On je snimak „okačio“ na svoj FB profil što je izazvalo veliku pažnju Nišlija. Postoji još nekoliko ljudi koji su se pitali šta se to „poigravalo“ iznad Niša.

 
Jedino što se vidi je da je kugla svetlela pa se može pretpostaviti da nije u pitanju hidrometeorološki balon, a s druge strane kreće se vrlo brzo i nepravilno da bi se reklo da je neki regularni leteći objekat. U Nišu ne postoji institucija koja bi se bavila ovakvim pojavama koje uznemiruju, ali i ostavljaju radoznalim Nišlijama da pretpostavljaju šta je to na nebu. Kontaktirali smo profesora fizike na Prirodno matematičkom fakultetu, Dragana Gajića koji kaže „da je logično da u svemiru ogromnih razmera nismo sami, ali da do sada nema nikakvog opipljivog dokaza da postoji druga civilizacija pored naše“.

– Šta se odigravalo na niškom nebu ne mogu da pretpostavim. pre nekoliko godina čovek je takođe snimio nešto slično pa se pretpostavilo da je balon. U Francuskoj postoji Bela knjiga gde je zabeleženo 95 pojava. U velikom postotku je otkriveno šta se to tamo događalo, ali u manjem postotku nije. To nen unači da postoje vanzemaljci, ali opet nije logično da smo sami u tolikom kosmosu. Ali opet kažem još nema racionalnog objašnjenja da još neko postoji pored nas – kaže Gajić.

M.S.

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266