Nole u Medoševcu: Želeo sam susret s niškim mališanima (FOTO i VIDEO)

Nole rek’o, ako vidi nekog političara, okreće se i ode si! Ovim rečima nam je deo obezbeđenja jutros u Medoševcu objasnio zašto političari koji su došli da vide tenisku legendu ne mogu da uđu u vrtić. Kako nezvanično saznajemo,  Fondacija „Novak Đoković“ je za vrtić u naselju Medoševac odvojila 10 miliona dinara za adaptaciju dok će Grad za istu namenu dati tri miliona dinara. Đoković se slikao sa svom dečicom koja su to htela.

U vrtić su jutros pušteni roditelji s decom. Ova poseta nije bila najavljena medijima, a ranije je rečeno da protokol nalaže da njegove aktivnosti u Nišu prati isključivo Radio televizija Srbije.

I stvarno, na kapiju medoševačkog vrtića nisu bile puštene perjanice niškog PUPS-a, narodni poslanik Milorad Hadži Stošić i gradski većnik Svetozar Aleksov. Kratko su se bunili što kao uvaženi građani Niša ne mogu da uđu i slikaju se s decom i velikim sportistom, ali su ubrzo odustali od te namere. Možda je malo bila prisutna zavist kod njih jer su neki političari iz Medoševca, manje poznati javnosti „imali vezu“ pa su ušli na ovaj dirljiv susret teniske legende i tenisera.

Nole je stigao oko 9,30 u vrtić, a Medoševac ne pamti ovakav medijski događaj zbog koga se ispred kapije okupilo dosta sveta. Pod obezbeđenjem došao je džipom, poslao poljubac okupljenim ljudima i deci koja su nešto starija, pa nisu mogla da uđu da izbliza vide legendu. Uz obaveznu naforu (pogača i so) srdačno je primljen u ovaj objekat.

Masa koja se okupila ispred kapije se tada nije razišla već je ostala da ga čeka da izađe.

M.S.

11 Comments

  1. A oni kao poštuju red i zakon pa odmah potrčali da se slikaju sa njim. E sit sam više ovih komentara. Čovek se ne bavi politikom,radi to iz srca. I ne da da neko skuplja poene preko njega.

  2. Iz proceduralnih razloga je trebao da uvazi ljude koje je narod izabrao.Nije njegovo da pljuje na narodne predstavnike.Narod neka odluci o tome.Smatram,da ovim cinom ulazi vise u politiku,nego sto mozda zeli i treba!Ne branim nikoga,smatram da se pora postovati red,procedura i zakon.Njemu niko ne brani da ima svoje misljenje,stav i da pomaze koga zeli.

    1. Kakvi bre proceduralni razlozi? Kakva procedura i zakon? Nije on došao u zgradu opštine, već u vrtić – obdanište. E moj GODO, ni ime ne smeš da napišeš. Nek se ti vrli predstavnici naroda odreknu plata pa nek ulože u opremanje bolnica i škola i vrtića i…

    2. Pa on je dao lovu za taj vrtic i moze da odluci da li ce se slikati sa politicarima ili ne. Sto politari nisu obezbedili neke pare?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *