Novogodišnja čarolija Zoo planeta

U susret novogodišnjim praznicima Udruženje ZOO Planet organizuje „Novogodišnju ZOO čaroluju“ u parku Sv. Save od 26. do 31. decembra od 11h do 14h. Pored, već poznatog, druženja sa poni konjima, mališane očekuje slikanje i druženje sa Deda Mrazom, oslikavanje lica, pravljenje novogodišnjih čestitki, a kao već ustaljeni domaćini dočekaće ih kozica Miljana i afrički tvor Luka.

zoo-planet

Ovom prilikom članovi volonterske Zoo patrolole predstaviće sugrađanima životinje koje su zbrinuli u svojim akcijama, koje su oporavljene, očišćene od parazita i spremne da budu udomljene. Možda baš za novu godinu krzneni mališani dobiju priliku da postanu nečiji ljubimci.

U vreme „Novogodišnje ZOO čarolije“ nastavljamo i akciju prikupljanja hrane i donacija tako da građani koji žele da pomognu mogu da nam donesu hranu za životinje.

S obzirom na to da je ovo period kada se vrlo učestalo koriste petarde i druga pirotehnička sredstva, članovi ZOO patrole apelovaće na sugrađane da izbegavaju upotrebu petardi i da tako zaštite sebe, ljude u svojoj okolini ali i pse koji u ovakvim situacijama često stradaju.

Pomoć za realizaciju „Novogodišnje ZOO čarolije“ dobili smo od partnera Gradske opštine Medijana koja uvek prepozna i odaziva se učešću na ovakvim akcijama.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *