NPS i SDS u osvajanje vlasti krenuli iz Niša

“Danas započinjemo zajedničku borbu za jednu pristojnu i uređenu Srbiju. Srbiju u kojoj postoji sistem vrednosti, u kojoj postoji odgovornost, Srbiju u kojoj se poštuje obrazovanje, poštuju zaposleni i penzioneri, Srbiju koja ceni lekare i profesore, Srbiju u kojoj poljoprivrednici normalno žive, Srbiju iz koje ne odlaze mladi i stari, Srbiju u kojoj imate slobodu govora i dostižnu pravdu, Srbiju koja ne laže svoje građane”, rekao je danas u Nišu, predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić povodom formiranja političkog saveza sa Socijaldemokratskom strankom Borisa Tadića.

slika
“Živimo u zemlji u kojoj smo poniženi od sistema, uništeni pogrešnim politikama i ljudima. U tako poniženoj Srbiji neistomišljenici se proganjaju, a svako ko digne glavu i usudi se da pita ko je kriv za pad helikoptera i smrt sedmoro ljudi proglašava se za izdajnika i plaćenika. U takvoj Srbiji i takvom sistemu, radna mesta se otvaraju samo u dnevniku, vanredna vest je da je napravljen lokalni most”, naglasio je Aeksić.
“Ova koalicija koju danas formiramo, ovaj politički savez, treba da pokrene i druge da radimo na velikim ciljevima. Danas krećemo u tom pravcu sa Narodnim pokretom Srbije i Miroslavom Aleksićem. Ja sam oduvek želeo da u politiku uvodim nove ljude. Pravio sam neke pogrešne izbore, ali i mnogo ispravnih. Miroslav Aleksić je, siguran sam pravi izbor”, izjavio je predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić.

gradjanin.rs

3 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *