NS: Maturantska parada ne sme biti fijasko kao prošle godine

Omladinski klub „Ponos“ Nove Srbije u Nišu, nakon prošlogodišnjeg fijaska Maturantske parade, insistira da se gradonačelnik Grada Niša i načelnik Školske uprave za Nišavski, Toplički i Pirotski okrug nedvosmisleno odrede kome Grad Niš daje sredstva za organizaciju Maturantske parade kako direktori škola, kao i maturanti, ne bi bili u dilemi sa kim treba da ostvare saradnju, saopštila je danas Nova Srbija.

maturanti-ples

Nova Srbija smatra da bi svi maturanti trebalo da budu jednaki. Nikome ne treba oduzeti mogućnost ućešća u Maturantskoj paradi i svim učesnicima treba obezbediti identične uslove.
Omladniski klub Nove Srbije, prošle godine je oštro kritikovao prošlogodišnju organizaciju Maturantske parade, te smatra da ove godine treba učiniti sve da se spreči ponavljanje istih propusta. Istovremeno OK NS PONOS, poziva prošlogodišnjeg organizatora Maturantske parade, s obzirom na to da su korišćene stare majce sa prelepljenim datumom i nazivom grada, da pokaže fakture kako bismo znali kako je utrošen novac za majice, saopštila je ova stranka.

Ove godine pojavljuju se u javnosti dva organizatora što se nikada nije dogodilo od kada maturanti plešu u centru Niša.

gradjanin.rs

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *